Muschiuletul se taie cubulete si se caleste in unt. Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj (se pune apa la fiert cu putina vegeta si ulei, iar cand incepe sa fiarba, se adauga pastele, se lasa sa fiarba dupa gustul fiecaruia).
Cand muschiuletul s-a calit putin, se adauga 3 catei de usturoiul zdrobiti si se mai lasa pe foc, pana la rumenire.
Intre timp, amestecam smantana, galbenusurile si ceilalti catei de usturoi zdrobiti. Compozitia obtinuta se pune peste muschiulet; dupa ce am amestecat-o bine, se adauga parmezanul si se lasa pe foc, pana la topire. Se condimenteaza bine cu sare si piper si se pune peste pastele scurse bine. Atentie : Dupa ce am fiert pastele, le punem intr-o sita si le trecem printr-un jet de apa rece sa nu se lipeasca!!!
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraCam stramb din nas daca este vorba de oaie. Sotul meu a complotat cu fratele lui, spuneau ce bun ar fi un gulas de oaie....
Gulas de oaie cu fasole boabeAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
Comentarii