Pappardelle carbonara

Postat pe: 07-02-2017
(0)

Ingrediente

Ingrediente:
500 gr paste pappardelle
300 gr muschiulet porc
400 ml smantana
200 gr parmezan
100 gr cascaval
4 galbenusuri
2 linguri unt
5 catei usturoi
sare si piper dupa gust
Ingredientele pot fi injumatatite!

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

01h:10min
Numar portii

PORȚII

8 portii
Muschiuletul se taie cubulete si se caleste in unt. Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj (se pune apa la fiert cu putina vegeta si ulei, iar cand incepe sa fiarba, se adauga pastele, se lasa sa fiarba dupa gustul fiecaruia).
Cand muschiuletul s-a calit putin, se adauga 3 catei de usturoiul zdrobiti si se mai lasa pe foc, pana la rumenire.
Intre timp, amestecam smantana, galbenusurile si ceilalti catei de usturoi zdrobiti. Compozitia obtinuta se pune peste muschiulet; dupa ce am amestecat-o bine, se adauga parmezanul si se lasa pe foc, pana la topire. Se condimenteaza bine cu sare si piper si se pune peste pastele scurse bine. Atentie : Dupa ce am fiert pastele, le punem intr-o sita si le trecem printr-un jet de apa rece sa nu se lipeasca!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pappardelle carbonara" nu uita sa ii faci un review.

Observatii

Se servesc calde cu cascaval presarat pe deasupra.

Pofta buna!!!

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pappardelle carbonara