Se fierbe orezul cu sare si dafin. Dupa ce a fiert, se spala si se scurge bine de apa. Se pune la prajit cu cativa catei de usturoi.
Se pune in farfurie, iar pe deasupra se adauga tomate sau bulion facut in casa si un ou prajit deasupra.
Dovleceii pane sunt un aperitiv delicios, perfect pentru orice masa. Preparati din felii subtiri de dovlecei, trecute prin...
Dovlecei pane - un aperitiv deliciosO minunata minunata tarta cu aluat crocant și umplutură dulce de mere.
Tarta cu aluat fraged si umplutura de mere. Cel mai fraged si gustos aluat.Deci in primul rand nu ma asteptam sa-mi iasa din prima pizza la tigaie! Apoi nu ma asteptam sa-mi placa asa de mult asta cu...
Pizza cu somon afumat la tigaieO inghetata foarte buna!
Inghetata frantuzeasca de vanilieIncearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Comentarii