Facem un aluat suplu din faina, sare, apa si ou.
Ceapa se toaca marunt, la fel si usturoiul si le amestecam cu carnea. Adaugam mirodeniile si daca mai este nevoie saram dupa gust.
Intindem o foaie din aluat si taiam cercuri cu ajutorul unui pahar de whisky, asezam o nuca de umplutura si inchidem aluatul mai intai deasupra nucii, apoi pensand cele 4 capete ramase si lipindu-le doua cate doua.
Pregatim o oala cu recipient de fiert la vapori in care punem la fiert apa. Asezam in grila de vapori pastele formate si acoperim cu un capac pana cand carnita e fiarta si aluatul devine un pic transparent.
Servim calde cu sosul deasupra sau alaturi. Pofta buna!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi din miere si crema de gris cu lamaie este o delicioasa imbinare intre texturi si arome, care te va incanta...
Prajitura cu foi din miere si crema de gris cu lamaiePrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar ars
Comentarii