Facem un aluat suplu din faina, sare, apa si ou.
Ceapa se toaca marunt, la fel si usturoiul si le amestecam cu carnea. Adaugam mirodeniile si daca mai este nevoie saram dupa gust.
Intindem o foaie din aluat si taiam cercuri cu ajutorul unui pahar de whisky, asezam o nuca de umplutura si inchidem aluatul mai intai deasupra nucii, apoi pensand cele 4 capete ramase si lipindu-le doua cate doua.
Pregatim o oala cu recipient de fiert la vapori in care punem la fiert apa. Asezam in grila de vapori pastele formate si acoperim cu un capac pana cand carnita e fiarta si aluatul devine un pic transparent.
Servim calde cu sosul deasupra sau alaturi. Pofta buna!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateVinovata este Laura si reteta ei de macrou in sos de rosii cu masline. Va spun cu toata sinceritatea ca este o...
Salau in sos de rosii cu masline, la Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiuneCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii