Facem un aluat suplu din faina, sare, apa si ou.
Ceapa se toaca marunt, la fel si usturoiul si le amestecam cu carnea. Adaugam mirodeniile si daca mai este nevoie saram dupa gust.
Intindem o foaie din aluat si taiam cercuri cu ajutorul unui pahar de whisky, asezam o nuca de umplutura si inchidem aluatul mai intai deasupra nucii, apoi pensand cele 4 capete ramase si lipindu-le doua cate doua.
Pregatim o oala cu recipient de fiert la vapori in care punem la fiert apa. Asezam in grila de vapori pastele formate si acoperim cu un capac pana cand carnita e fiarta si aluatul devine un pic transparent.
Servim calde cu sosul deasupra sau alaturi. Pofta buna!
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii