Macaroane cu brinza si oua

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300-350 g macaroane
  • 200 g branza de oi
  • 3 linguri unt
  • sare
  • 3 oua

Mod de preparare

Macaroanele fierte in apa clocotita cu sare se strecoara si se amesteca cu brinza rasa si cu ouale batute. Se aseaza in tava, cu bucati de unt printre ele. Deasupra se pun citeva bucati de unt si se dau la cuptor sa se rumeneasca. Se servesc fierbinti. Se pot prepara si fara oua.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici