Lasagna cu piept de pui si ciuperci

Postat pe: 25-08-2017
(1)

Ingrediente

Ne sunt necesare urmatoarele ingrediente:
1 pachet cu foi de lasagna
500 gr ciuperci proaspete
1 kg piept de pui tocat
1 morcov
1 ardei capia rosu
1 ceapa alba (uscata)
250 ml suc de rosii
400 gr branza de oi
300 gr cascaval
6 oua mari
un praf de nucsoara
500 ml smantana (20% grasime)
sare si piper dupa gust
cateva frunze de busuioc verde

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

45min
Timp gatire

GĂTIRE

45min
Numar portii

PORȚII

12 portii
Ciupercile se curata si se spala foarte bine in apa rece. Se asaza intr-o sita pentru a elimina surplusul de apa, dupa care se toaca marunt si se calesc pentru 15-20 de minute, alaturi de ceapa, morcov si ardeiul capia.

Se adauga carnea tocata de pui si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Cand carnea este patrunsa, presaram busuiocul si coloram cu suc de rosii, continuand fierberea pentru aproximativ 10 minute.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt, asezam uniform foi de lasagna.
Peste acestea, adaugam o parte din sosul alb pregatit in prealabil (ouale se amesteca cu smantana, pana la omogenizarea completa; se condimenteaza dupa gust cu sare si nucsoara).
Se presara apoi un strat generos de branza de oi si cascaval ras.
Se adauga ciupercile si carnea in sos de rosii si se continua cu cate un strat de foi de lasagna, branza si cascaval, sos alb.
Se coace lasagna pentru aproximativ 40 de minute, la o temperatura de 180 de grade C.
Dupa coacere, se presara cascaval. Se serveste calda.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Lasagna cu piept de pui si ciuperci" nu uita sa ii faci un review.

Observatii

Sosul Bechamel specific retetelor de Lasgna, a fost inlocuit cu sosul de smantana si ou, aromat cu nucsoara.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Lasagna cu piept de pui si ciuperci