Ciupercile se curata si se spala foarte bine in apa rece. Se asaza intr-o sita pentru a elimina surplusul de apa, dupa care se toaca marunt si se calesc pentru 15-20 de minute, alaturi de ceapa, morcov si ardeiul capia.
Se adauga carnea tocata de pui si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Cand carnea este patrunsa, presaram busuiocul si coloram cu suc de rosii, continuand fierberea pentru aproximativ 10 minute.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt, asezam uniform foi de lasagna.
Peste acestea, adaugam o parte din sosul alb pregatit in prealabil (ouale se amesteca cu smantana, pana la omogenizarea completa; se condimenteaza dupa gust cu sare si nucsoara).
Se presara apoi un strat generos de branza de oi si cascaval ras.
Se adauga ciupercile si carnea in sos de rosii si se continua cu cate un strat de foi de lasagna, branza si cascaval, sos alb.
Se coace lasagna pentru aproximativ 40 de minute, la o temperatura de 180 de grade C.
Dupa coacere, se presara cascaval. Se serveste calda.
Pofta buna!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorHabar nu am cum sa denumesc acest dulce...se prepara foarte rapid si e fantastic pentru micul dejun sau cand simtim nevoia de...
Dulce super rapidCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii