Punem pastele la fiert. Taiem marunt ceapa, o calim putin in ulei. Dupa ce se caleste se pun cele 2 conserve se lasa si ele la "calit" (preferabil in aburi adica cu capac). Dupa 5 min se pune tubul de ketchup si se lasa sa mai fiarba cu ketchup inca vreo 5 min. Se adauga sare si piper dupa gust.
Apoi se stinge aragazul, dar se mai lasa asa pe aragaz sa se inchege putin pana se strecoara pastele si apoi se pune peste paste si se amesteca. Ketchup se mai pune peste daca doreste cineva.
POFTA BUNA
Se serveste cu putin patrunjel.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii