Punem pastele la fiert. Taiem marunt ceapa, o calim putin in ulei. Dupa ce se caleste se pun cele 2 conserve se lasa si ele la "calit" (preferabil in aburi adica cu capac). Dupa 5 min se pune tubul de ketchup si se lasa sa mai fiarba cu ketchup inca vreo 5 min. Se adauga sare si piper dupa gust.
Apoi se stinge aragazul, dar se mai lasa asa pe aragaz sa se inchege putin pana se strecoara pastele si apoi se pune peste paste si se amesteca. Ketchup se mai pune peste daca doreste cineva.
POFTA BUNA
Se serveste cu putin patrunjel.
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii