Punem pastele la fiert. Taiem marunt ceapa, o calim putin in ulei. Dupa ce se caleste se pun cele 2 conserve se lasa si ele la "calit" (preferabil in aburi adica cu capac). Dupa 5 min se pune tubul de ketchup si se lasa sa mai fiarba cu ketchup inca vreo 5 min. Se adauga sare si piper dupa gust.
Apoi se stinge aragazul, dar se mai lasa asa pe aragaz sa se inchege putin pana se strecoara pastele si apoi se pune peste paste si se amesteca. Ketchup se mai pune peste daca doreste cineva.
POFTA BUNA
Se serveste cu putin patrunjel.
Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii