Gnocchi cu Spanac in Sos de Rosii

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

500 g cartofi fierti si pasati
100 g faina
250 g spanac
1 ou
200 g mozzarella
Sos de rosii:
1-2 catei de usturoi
6 linguri de ulei masline
1 doza de rosii (500g)
frunze de busuioc

Mod de preparare

Pentru gnocchi, cartofii pasati se amesteca cu faina, oul si spanacul pe care l-am oparit in apa fierbinte si l-am taiat marunt. Se sareaza coca, piper cine prefera. Daca este prea moale se mai adauga faina. Se formeaza din coca, rulouri care se taie la 2-3 cm, si cu o furculita se preseaza un pic pe fiecare bucatica, imprimindu-se un model. Se introduc in apa fierbinte in care am pus sare, in citeva secunde se ridica la suprafata, se scot si se lasa la scurs.

Sosul de rosii:
Intr-o tigaie se incalzeste uleiul, se pune usturoiul tocat si se adauga rosiile, se lasa la foc mic 30 de minute, se sareaza, se adauga un pic de piper si frunze de busuioc rupte cu mina. Peste sos se adauga gnocchi si bucatele de mozzarella.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Gnocchi cu Spanac in Sos de Rosii" nu uita sa ii faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

ratatouille
•  25.02.2010 06:18:14

intradevar sunt buni si usor de facut

me_elena
•  24.02.2010 23:53:37

yumi

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Gnocchi cu Spanac in Sos de Rosii