Albusul de ou il batem spuma cu furculita. Adaugam la el galbenusul de ou si praful de sare amestecand usor. Adaugam si cele 3 linguri de gris si 1 varf de cutit bicarbonat. Amestecam si lasam la odihna 10-20 minute in acest timp grisul se umfla si compozitia devine mai consistenta.
Punem separat apa cu sare la fiert (sau cu delikat) si cand fierbe apa, umezim lingura si rupem galuscute din compozitie si le punem in apa. Dupa fiecare galuscuta rupta umeziti lingura in apa. Lasam sa fiarba la foc potrivit si la jumatatea timpului le intoarcem si pe cealalta parte. Cand sunt frumos crescute le scoatem cu o lopatica si le punem in supica fierbinte.
Daca oul este ceva mai maricel puneti lingura mai umpluta cu gris.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii