Se pune apa la fiert impreuna cu sarea si cand dau in clocote se pun pastele, fierbandu-se conform indicatiilor de pe pachet, apoi se iau de pe foc si se acopera cu un capac.
Se unge o tigaie cu ulei de masline si se prajesc cei doi catei de usturoi curatati de foi, apoi se scot.
Ardeiul iute se curata de seminte si se spala, se prajeste in ulei, apoi se scoate.
Tonul se scurge de uleiul din conserva si se pune in tigaie. Dupa ce s-a prajit se adauga rosiile cuburi. Cand scade sosul se pun pastele in tigaie cu ajutorul unei palete pentru spuma pentru a se scurge din apa si jumatate din patrunjelul spalat si tocat. Se potrivesc de sare si se adauga zaharul (doar daca sosul este acrisor). Se mai tin circa un minut pe foc. Se pun pe o farfurie si pe deasupra se presara restul de patrunjel.
O prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii