Fusilli cu Legume si Chilli

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Fusilli cu Legume si Chilli

Ingrediente

  • 300 g fusilli
  • 1/2 dovlecel
  • 1/2 ardei roșu
  • 1/2 ardei verde
  • sare
  • piper
  • ulei pt călit
  • 300 ml bulion
  • 1 lgt zahar
  • 1/2 lgt pasta chilli
  • frunzulițe de busuioc

Mod de preparare

Se fierb pastele în apa clocotită cu sare. când sunt gata, se strecoara, se trec sub un jet de apa rece și se lasă să se scurgă.

Dovlecelul se curăță de coajă și de semințe apoi se taie feliuțe. Se pune la călit în uleiul încins și se amestecă din când în când. La fel se taie și ardeii și se pun în tigaie. Se sărează puțin și se lasă pana se înmoaie puțin legumele. Se pune pasta chilli, se toarnă bulionul și se lasă să dea câteva clocote. Se condimentează cu sare și piper după gust și se adaugă și zaharul. La final se pun pastele, se amestecă bine, se lasă împreună 2-3 minute după care se servesc garnisite cu frunze proaspete de busuioc.

Poftă buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)