Fusilli cu Legume si Chilli

Postat pe: 30-08-2016
(0)

Ingrediente

300 g fusilli
1/2 dovlecel
1/2 ardei roșu
1/2 ardei verde
sare
piper
ulei pt călit
300 ml bulion
1 lgt zahar
1/2 lgt pasta chilli
frunzulițe de busuioc

Mod de preparare

PREGĂTIRE

20min
Se fierb pastele în apa clocotită cu sare. când sunt gata, se strecoara, se trec sub un jet de apa rece și se lasă să se scurgă.

Dovlecelul se curăță de coajă și de semințe apoi se taie feliuțe. Se pune la călit în uleiul încins și se amestecă din când în când. La fel se taie și ardeii și se pun în tigaie. Se sărează puțin și se lasă pana se înmoaie puțin legumele. Se pune pasta chilli, se toarnă bulionul și se lasă să dea câteva clocote. Se condimentează cu sare și piper după gust și se adaugă și zaharul. La final se pun pastele, se amestecă bine, se lasă împreună 2-3 minute după care se servesc garnisite cu frunze proaspete de busuioc.

Poftă buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Fusilli cu Legume si Chilli" nu uita sa ii faci un review.

Comentarii

Fi primul care lasa un comentariu

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Fusilli cu Legume si Chilli