1 ou+ faina+ apa+sare/ aluatul se framinta, se lasa la cald 30 minnute
Se trece prin masina pina obtinem o foaie subtire, apoi se trece prin parte masinii care face fetuccini. Se lasa la uscat 15-30 minute, eu nu am uscator de pasta asa ca am folosit un umeras.
Aveti nevoie de un sos facut din:
1 ceapa calita
50 ml smintina
100 gr. parmezan ras
100 gr. panceta facuta crisp in tigaie si taiata in bucatele
2 galbenuse de ou
sare, piper, nucusoara
Se fierb fetuccini cam 5 minute in apa cu sare, se scurg si se amesteca cu sosul.
Se presara deasupra verdeata si parmezan si se serveste imediat.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorIata ca a venit si toamna. Chiar daca afara ploua, tot are si toamna farmecul ei, daca ne gandim ca se apropie sarbatorile....
Paine felii cu usturoi (Pull apart bread)Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii