Fetuccini Carbonara

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie
Fetuccini Carbonara

Ingrediente

  • Aluatul:
  • 1 ou
  • faina cit cuprinde
  • putina apa
  • sare
  • Sosul:
  • 1 ceapa calita
  • 50 ml smintina
  • 100 gr parmezan ras
  • 100 gr panceta facuta crisp in tigaie si taiata in bucatele
  • 2 galbenuse de ou
  • sare
  • piper
  • nucusoara

Mod de preparare

1 ou+ faina+ apa+sare/ aluatul se framinta, se lasa la cald 30 minnute

Se trece prin masina pina obtinem o foaie subtire, apoi se trece prin parte masinii care face fetuccini. Se lasa la uscat 15-30 minute, eu nu am uscator de pasta asa ca am folosit un umeras.

Aveti nevoie de un sos facut din:
1 ceapa calita
50 ml smintina
100 gr. parmezan ras
100 gr. panceta facuta crisp in tigaie si taiata in bucatele
2 galbenuse de ou
sare, piper, nucusoara

Se fierb fetuccini cam 5 minute in apa cu sare, se scurg si se amesteca cu sosul.
Se presara deasupra verdeata si parmezan si se serveste imediat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate