1 ou+ faina+ apa+sare/ aluatul se framinta, se lasa la cald 30 minnute
Se trece prin masina pina obtinem o foaie subtire, apoi se trece prin parte masinii care face fetuccini. Se lasa la uscat 15-30 minute, eu nu am uscator de pasta asa ca am folosit un umeras.
Aveti nevoie de un sos facut din:
1 ceapa calita
50 ml smintina
100 gr. parmezan ras
100 gr. panceta facuta crisp in tigaie si taiata in bucatele
2 galbenuse de ou
sare, piper, nucusoara
Se fierb fetuccini cam 5 minute in apa cu sare, se scurg si se amesteca cu sosul.
Se presara deasupra verdeata si parmezan si se serveste imediat.
Este o reteta de cartofi cu maioneza la cuptor, inspirata de la Andreea-Caroline. Multumesc, Andreea, pentru aceasta reteta!...
Cartofi auriiO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii