In timp ce apa fierbe, intr-o tigaie incapatoare se topeste untul in smintina. Se coace la foc mic, nu trebuie sa fiarba, se amesteca din cind in cind si se adauga un praf de nucsoara.
Se scurg fettucinele (fierte " al dente") si se rastoarna in tigaie, se amesteca bine, se adauga parmezanul, se topeste bine si se adauga piper
Sosul asta, faimos in sua, a fost creat in restaurantul Alfredo din via Della Scrofa, Roma si e cunoscut ca Linguine cu unt triplu (linguinele sint ca spaghetele dar strivite.. mai ca o panglicutza.. ). e simpla si se bazeaza pe ingrediente proaspete si de ff buna calitate
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii