Cosulete din spaghete cu legume si carne tocata in sos de patrunjel

Postat pe: 28-08-2018
(0)

Ingrediente

o mana de spaghete
un castronele de legume fierte
un castronel de carne tocata de curcan
oua de prepelita
1 lingurita de legume deshidratate
1 lingurita de amestec uscat (coriandru, maghiran, piper, foi de dafin, oregano)
ulei de masline cu aroma de busuioc
sare
2 catei de usturoi
1 legatura de patrunjel verde

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Timp gatire

GĂTIRE

15min
Numar portii

PORȚII

6 portii
Se fierb spaghetele in apa cu sare, apoi se scurg si se trec sub jet de apa rece, apoi se asaza sub forma de cuiburi in forme unse cu ulei de masline, forme de briose de preferat din silicon.
Legumele se fierb in apa cu sare, apoi se scurg bine.
Carnea se rumeneste in ulei incins, condimentata si aromata dupa gust.
In fiecare forma in care am asezat spaghetele, turnam cate o lingura de legume fierte, apoi deasupra cate o lingura de carne tocata rumenita si legam totul intre ele cu cate un ou delicios de prepelita. Dam cca. 15 minute la cuptor si apoi lasam sa se raceasca bine.
Pregatim sosul delicios din patrunjel, dand la blender patrunjelul spalat, scurs si taiat fin impreuna cu cei 2 catei de usturoi, cu o lingura de ulei de masline cu aroma de busuioc, pana ce obtinem o pasta legata, foarte delicioasa care se asaza pe platoul unde scoatem cu grija fiecare cosulet din forma.
Extrasfat: Cand se pune carnea tocata deasupra legumelor, se ia cu un pic de ulei din tigaie, astfel spaghetele dupa coacere raman moi.
Sosul de patrunjel se poate servi si deasupra cosuletelor.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Cosulete din spaghete cu legume si carne tocata in sos de patrunjel" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Cosulete din spaghete cu legume si carne tocata in sos de ...