Prajim pancetta in ulei foarte bine pana capata o culoare aurie si devine crocanta.
Adaugam dovlecei care ii spalam ii taiem de-a lungul in patru si dupa fiecare parte o taiem in forma de paste penne.
Lasam sa se faca bine dovlecei,iar separat amestecam galbenusurile cu branza si smantana.
Cand e gata pancetta cu dovlecei mai punem piper,busuioc; dam tigaia deoparte si lasam cateva secunde sa nu fie prea fierbinte cand adaugam compozitia din galb ,branza si smantana.
Dupa ce am amestecat bine punem si un pic de zeama de la paste sa iasa pastele cu o consistenta cremoasa.
Servim cu branza rasa.
Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minuteHarcha sunt niste painici din gris foarte populare in Maroc si Algeria, se servesc cu unt sau miere alaturi de un ceai de...
Harcha sau galete marocaneCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii