Prajim pancetta in ulei foarte bine pana capata o culoare aurie si devine crocanta.
Adaugam dovlecei care ii spalam ii taiem de-a lungul in patru si dupa fiecare parte o taiem in forma de paste penne.
Lasam sa se faca bine dovlecei,iar separat amestecam galbenusurile cu branza si smantana.
Cand e gata pancetta cu dovlecei mai punem piper,busuioc; dam tigaia deoparte si lasam cateva secunde sa nu fie prea fierbinte cand adaugam compozitia din galb ,branza si smantana.
Dupa ce am amestecat bine punem si un pic de zeama de la paste sa iasa pastele cu o consistenta cremoasa.
Servim cu branza rasa.
O minunata minunata tarta cu aluat crocant și umplutură dulce de mere.
Tarta cu aluat fraged si umplutura de mere. Cel mai fraged si gustos aluat.Prajitura Fanta este o delicioasa si colorata prajitura cu o textura aerata si un gust racoritor de portocale. Prajitura...
Prajitura Fanta - proaspata si racoritoarePlacinta mea preferata.
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafideIncanta-ti familia si prietenii cu o reteta traditionala de branzoaice sau poale-n brau. Aceasta reteta simpla si gustoasa va...
Branzoaice sau poale-n brau - reteta traditionala, simpla si gustoasa
Comentarii