Se fierbe apa cu o lingura de sare si una de ulei pana da in clocot dupa care se adauga pastele si se fierb la foc mic.
Intr-o tigaie incapatoare se caleste usturoiul taiat feliutze peste care se adauga Kaiserul taiat bucatzele. Dupa ce s-au calit bine se adauga smantana si se amesteca pana cand incep sa apara primele bule.
In acel moment (si este foarte important sa respectam momentul altfel se taie sosul) se aduga parmezanul sau cascavalul ras si spaghetele clatite in apa rece. Deci totul se afla acum in tigaie si amestecatzi pentru omogenizarea sosului.
Se lasa la foc mic timp de 5-7 min. dupa care se scoate cu o furcultza o pasta si se probeaza strivind cu degetele consistenta dar si cat de fierbintzi sunt. Daca te frige e bine. In acel moment se sparge oul direct in tigaie peste amestec, se stinge focul si se amesteca pentru omogenizare. Garantat vor deveni spaghetele voastre preferate daca urmatzi intocmai pasii acestia.
Se servesc calde si cu parmezan ras deasupra. Pentru reclamatzii:care_sistems sau sugestii! ! !
Pofta buna! ! !
Se servesc la masa:)))! ! !
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateTortul cu iaurt si fructe tropicale este nu doar o placere pentru papilele gustative, ci și o opera de arta culinara,...
Tort cu iaurt si fructe tropicale - un excelent desert racoritorE foarte posibil ca expresia “bun de te lingi pe degete” sa fi pornit de la urmatoarea reteta: Tort de biscuiti cu crema...
Tort de biscuiti cu crema de vanilieIncearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromata
Comentarii