Cappelletti umpluti cu brinza - in supa

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

aluatul:
la fiecare 100 gr faina OO - 1 ou
umplutura:
urda amestecata cu parmezan si cu alta brinza mai moale rasa sau strivita cu furculita dupa cum e cazul + ou + nucsoara rasa

Mod de preparare

Diferenta dintre cappelletti si tortellini din cite stiu eu inafara de umplutura ... unde brinza e stapina .. e de forma ... se taie patrate de pasta ca pt tortellini, se pune un motz de umplutura in mijloc si se indoaie pe diagonala formind un triunghi .. pina aici totul e la fel ... acum insa se ridica coltul in sus ca la tortel dar cind se prind cele 2 colturi ascutite nu se invirt pe deget lasind in mijloc o gaura si dind forma de "buric" ci se lipesc prin presare iar forma va fii ca unei palarii din vremea indepartata cind probabil a fost inventat ....

Separat am facut o supa din carne de vita ...

Am fiert cappelletti in supa doar citeva minute pina sau ridicat la suprafata ...

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Cappelletti umpluti cu brinza - in supa" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 23 %
219.99 lei
169.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Cappelletti umpluti cu brinza - in supa