Ingrediente
● un pachet de canelloni |
● 500 gr de urda |
● 250 gr de provola sau cascaval afumat |
● 250 gr prosciutto cotto |
● 1 litru de suc de rosii |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
1h
Se pune sucul de rosii la fiert cu putin ulei si sare... daca aveti si doua frunzulite de busuioc e minunat.
Separat taiem provola sau cascavalu afumat in cubulete, prosciuto ctto si amestecam cu urda cand sucu de rosii e fiert si devenit putin dens punem un polonic in compozitia de urda, provola si prosciutto.
Pregatim o tavita in care punem suc de rosii pe fundu acesteia apoi umplem canelloni cu compozitia preparata anterior... ii punem in tava unu lipit de celalt ca sa nu iasa umplutura in timp ce fierb... cand i-am pus pe toti punem suc de rosii din cel fiert pe deasupra si apoi punem parmigeano ( la preferinta ).
Se pune folie de aluminiu pe deasupra si se baga la cuptor. Se tin 10-15 min apoi se ia folia de aluminiu si se introduc din nou pt putin timp
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Canelloni cu Urda" nu uita sa ii faci un review.
Separat taiem provola sau cascavalu afumat in cubulete, prosciuto ctto si amestecam cu urda cand sucu de rosii e fiert si devenit putin dens punem un polonic in compozitia de urda, provola si prosciutto.
Pregatim o tavita in care punem suc de rosii pe fundu acesteia apoi umplem canelloni cu compozitia preparata anterior... ii punem in tava unu lipit de celalt ca sa nu iasa umplutura in timp ce fierb... cand i-am pus pe toti punem suc de rosii din cel fiert pe deasupra si apoi punem parmigeano ( la preferinta ).
Se pune folie de aluminiu pe deasupra si se baga la cuptor. Se tin 10-15 min apoi se ia folia de aluminiu si se introduc din nou pt putin timp
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Canelloni cu Urda" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
Set pentru Smoothie si Inghetata, SICS-B6000 pentru gama B6000 si B3500
- 46 %
369.99 lei
199.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany
• 24.02.2008 12:09:52
sigur am sa incerc;)