Se pune sucul de rosii la fiert cu putin ulei si sare... daca aveti si doua frunzulite de busuioc e minunat.
Separat taiem provola sau cascavalu afumat in cubulete, prosciuto ctto si amestecam cu urda cand sucu de rosii e fiert si devenit putin dens punem un polonic in compozitia de urda, provola si prosciutto.
Pregatim o tavita in care punem suc de rosii pe fundu acesteia apoi umplem canelloni cu compozitia preparata anterior... ii punem in tava unu lipit de celalt ca sa nu iasa umplutura in timp ce fierb... cand i-am pus pe toti punem suc de rosii din cel fiert pe deasupra si apoi punem parmigeano ( la preferinta ).
Se pune folie de aluminiu pe deasupra si se baga la cuptor. Se tin 10-15 min apoi se ia folia de aluminiu si se introduc din nou pt putin timp
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii