Canelloni cu Urda

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

un pachet de canelloni
500 gr de urda
250 gr de provola sau cascaval afumat
250 gr prosciutto cotto
1 litru de suc de rosii

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Se pune sucul de rosii la fiert cu putin ulei si sare... daca aveti si doua frunzulite de busuioc e minunat.

Separat taiem provola sau cascavalu afumat in cubulete, prosciuto ctto si amestecam cu urda cand sucu de rosii e fiert si devenit putin dens punem un polonic in compozitia de urda, provola si prosciutto.

Pregatim o tavita in care punem suc de rosii pe fundu acesteia apoi umplem canelloni cu compozitia preparata anterior... ii punem in tava unu lipit de celalt ca sa nu iasa umplutura in timp ce fierb... cand i-am pus pe toti punem suc de rosii din cel fiert pe deasupra si apoi punem parmigeano ( la preferinta ).

Se pune folie de aluminiu pe deasupra si se baga la cuptor. Se tin 10-15 min apoi se ia folia de aluminiu si se introduc din nou pt putin timp
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Canelloni cu Urda" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

LORY
•  24.02.2008 12:09:52

sigur am sa incerc;)

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Canelloni cu Urda