Se prajesc putin brocoli cu usturoiul si vongolele si se sting cu jumatate de pahar de vin alb. Se adauga o nuca de unt, pastele (orechetele proaspete) deja fierte in apa cu putina sare si se amesteca bine, 2-3 minute, apoi se rastoarna in farfurie si se servesc calde cu parmigiano in abundenta. Pofta buna!
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii