Tocana de Peste

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

1 peste (pangasus, file)
4 ceape mari albe
1 morcov
mazare
ciuperci
1 - 2 ardei gras
1 - 2 cartofi
smintina
150 ml suc de rosii
vin cam 250 ml
piper
sare
vegeta
verdeturi
ulei

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:20min
Se taie ceapa pestisori, se caleste in ulei pina devine aurie, apoi se scoate. In acelasi ulei se calesc morcovii taiati rondele, ciupercile, ardeiul taiat feliute, care apoi se scot si se pune pestele la calit.

Dupa ce se calesc toate, se amesteca si se condimenteaza dupa gust, se pune apoi sucul de rosii, vinul si se lasa la foc mic sa fiarba pina scade.

Pofta buna
Se serveste cald, cu smintina.

Pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Tocana de Peste" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Tocana de Peste