Sufleu de peste

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

1 kg de peste fiert (orice fel de peste)
2 linguri de faina
50 g de margarina
250 ml de lapte
5 oua
cascaval ras
sare
piper

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

2h
Se unge o forma in care vom pune sufleul abundent cu margarina si se aprinde cuptorul, sa fie incalzit cand punem sufleul. Pestele se curata de piele si oase, apoi se taie bucatele mici. Separat, se prepara din faina, unt si lapte un sos alb, care se amesteca cu pestele si se potriveste de sare si piper. Dupa ce s-a mai racorit, se amesteca cu galbenusurile puse pe rand si cand compozitia s-a omogenizat bine se adauga albusurile batute spuma. Se toarna compozitia, se presara cu cascaval ras si se pune la cuptor, la foc potrivit, sa creasca si sa se rumeneasca frumos. Dupa aproximativ 30 de minute sufleul este gata. Se serveste din vasul in care a fost copt, cu sos de rosii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Sufleu de peste" nu uita sa ii faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Sufleu de peste