Se taie bucatele mici feliile de bacon si se pun in tigaie la prajit. Intre timp se curata si se toaca ceapa rosie si varza se taie fideluta. Se pune ceapa rosie in untura lasata de bacon, se mai lasa pe foc impreuna, dupa care se adauga varza fideluta si lingura de apa, sare si piper.
Se tine pe foc, amestecand din cand in cand, pana varza este moale (la mine a durat doar 5 minute ptr ca am folosit varza gata tocata si foarte cruda). Se ia tigaia cu varza de pe foc si se pune la loc caldut.
In tigaia in care am facut varza (o spalam inainte) punem untul si uleiul si daca folosim, zaharul brun. Se incinge uleiul si intre timp punem sare, piper si lamaie pe somon. Prajim bucatile de peste cate 2 minute pe fiecare parte de doua ori, asta daca este mai gros fileul si daca este mai subtire se prajeste mai putin. Daca doriti se poate stropi cu putin sos de soia, faza peste care eu am sarit.
Se serveste pe farfurie cu o garnitura de ananas proaspat sau se serveste pe un pat de varza cu bacon.
Pofta buna!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii