Scrumbie Afumata in Suba de Sfecla Rosie

Postat pe: 02-04-2009
(0)

Ingrediente

1 scrumbie afumata (sau un alt peste afumat, care va place)
2-3 cartofi fierti
1 sfecla potrivita fiarta sau coapta
1 morcov
1 ceapa (eu am pus rosie)
2 oua fierte tari
1 ou crud pentru maioneza
1 lamaie
100 ml ulei
otet (eventual balsamic)
sare
piper dupa gust

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Dintr-un galbenus crud, ulei, sare, piper si zeama de la 1/2 lamaie se face o maioneza potrivit de tare (se poate subtia cu o lingura de smantana). Scrumbia se taie bucati potrivite. Ceapa se toaca marunt, celelalte ingrediente se dau pe razatoare.

MONTARE:Pe un platou se aseaza scrumbia peste care se aseaza in straturi: ceapa tocata, cartofii rasi, un strat subtire de maioneza, ouale date pe razatoare, morcovul ras, iarasi maioneza si se acopera cu sfecla rosie data de asemenea pe razatoare. Se stropeste cu otet sau zeama de lamaie si se orneaza dupa inspiratie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Scrumbie Afumata in Suba de Sfecla Rosie" nu uita sa ii faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Scrumbie Afumata in Suba de Sfecla Rosie