Se curata macroul si se face pe gratar bine patruns. Intre timp, se pune pe foc o oala cu 1,5 kg de apa in care se adauga sare, 2 foi de dafin, un varf de lingurita de cimbru, ulei 5-6 linguri, otet dupa gust, ardeiul iute taiat rondele.
Se lasa sa clocoteasca 10 min, apoi se adauga pestele fara sa se ia de pe foc. Cand a dat in cateva clocote se opreste, se lasa 10 min si apoi se pune peste mujdeiul de usturoi si sucul de rosii. Se amesteca cu grija si se serveste.
Pofta buna!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii