Saramura Marinareasca de Macrou

Postat pe: 21-01-2010
(0)

Ingrediente

2 kg macrou
suc de rosii 1 kg
mujdei de usturoi 500g
ulei otet
foi de dafin
1 ardei iute
oregano
piper
cimbru

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Se curata macroul si se face pe gratar bine patruns. Intre timp, se pune pe foc o oala cu 1,5 kg de apa in care se adauga sare, 2 foi de dafin, un varf de lingurita de cimbru, ulei 5-6 linguri, otet dupa gust, ardeiul iute taiat rondele.

Se lasa sa clocoteasca 10 min, apoi se adauga pestele fara sa se ia de pe foc. Cand a dat in cateva clocote se opreste, se lasa 10 min si apoi se pune peste mujdeiul de usturoi si sucul de rosii. Se amesteca cu grija si se serveste.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Saramura Marinareasca de Macrou" nu uita sa ii faci un review.
Etichete

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Saramura Marinareasca de Macrou