Rulada de Macrou

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg file de macrou
  • 2 morcovi
  • 2 gogosari in otet
  • 100 g masline fara samburi
  • o ceapa
  • patrunjel
  • 200 ml vin alb
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Morcovii se dau pe razatoare, iar ceapa se toaca marunt. Maslinele se taie marunt si se amesteca usor cu morcovii, cu ceapa, cu patrunjelul tocat fin si cu gogosarii taiati fideluta.

Pestele se presara cu sare si cu piper, apoi se pune o lingura din amestecul de legume, se ruleaza strans si se infasoara cu ata, ca sa nu iasa umplutura.
Ruladele se aseaza intr-o craticioara in care s-a turnat vinul si se pune apa cat sa le cuprinda pe jumatate.

Se fierbe totul timp de 15 minute, apoi se lasa sa se scurga de lichid si se dau ruladele la frigider pt. o ora.
Se servesc taiate in felii.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa