- puneti ceap intr-o cratita cu uleiui sau untul depinde cum preferati si o lasati ss se inmoaie la foc mediu, cind e gata adaugati dovlecelul taiat si orezul
- lasati un minut sau doua sa se "prajeasca" orezul si adaugati un polonic de apa fierbinte
- coaceti orezul adaugind mereu cite un polonic de apa fierbinte pina cind e gata si amestecind mereu
- la sfirsit adaugati pestele din conserva dupa ce l-ati scurs de ulei si l-ati rupt in bucati mai mici
Pestele folosit de mine este macrou de atlantic (lat Scomber scombrus)
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustPentru aceasta delicioasa reteta m-am inspirat de la Rocsi.
Painici umplute cu muschi file si cascavalDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii