Rasol de salau cu legume

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

un salau proaspat (a fost de aproximativ 2kg)
4-5 morcovi
5 cartofi
1 telina mica(150g)
2 albituri (eu am pus un pastarnac si un patrunjel)
1 ceapa
2-3 catei de usturoi
150 ml vin alb
50 ml ulei
condimente pentru peste
sare, piper, lamaie, patrunjel

Mod de preparare


Curatam pestele, il spalam si il scurgem bine(stergem) de apa,apoi il saram, piperam si condimentam , acoperim cu o folie si dam la rece cel putin 30min.

Curatam legumele. Scoatem pestele de la rece, il asezam intr-o tava, punem legumele, vinul, uleiul si 400ml apa.

Acoperim tava cu o folie de aluminiu si dam la cuptor cu foc mic , pentru 40-50min., ultimile 10min. luam folia si lasam sa se rumeneasca putin .

Se serveste cu maioneza de usturoi si lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Rasol de salau cu legume" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Rasol de salau cu legume