Rasol de Salau

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

un peste salau
2-3 morcovi
o telina mica
o ceapa
2-3 cartofi curatati de coaja
o lamaie
putin ulei
sare
cateva boabe piper

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Se curata pestele de solzi si intestine, se spala cu apa rece, se scurge si se tine la frigider. Intr-o cratita punem la fiert ceapa, morcovii, telina si cartofii cu sare dupa gust, boabele de piper si cand sunt fierte adaugam pastravul intreg sau taiat bucati mari si mai fierbem inca 10 minute la foc potrivit.

Se scoate apoi pestele pe platou si in jurul lui asezam legumele taiate rondele sau bucati (fara ceapa) peste care stoarcem lamaia, stropim cu putin ulei si patrunjel verde
Se serveste atat cald, cu mujdei de usturoi sau hrean ras, cat si rece
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Rasol de Salau" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Rasol de Salau