Pilaf de Orez cu File de Peste

Postat pe: 16-10-2010
(2)

Ingrediente

300 g orez
1 l de apa
100 g ulei
2 gogosari rosii
2 cepe
sare
piper
boia
vegeta

Mod de preparare

Se pune intr-o oala apa, orezul si o lingurita de sare. Se lasa pe foc pana cand bobul de orez este fiert. Separat, se pun intr-o tigaie gogosarii taiati solzisori, ceapa taiata solzisori si peste ele punem ulei. Le calim 10 minute la foc mediu.

Dupa ce orezul este fiert, scurgem apa si adaugam in oala, peste orez, gogosarii si ceapa impreuna cu uleiul in care s-au calit bine. Amestecam bine si adaugam sare, piper, vegeta si boia dupa gust.



Eu am luat de la magazin File de peste pane pe care l-am prajit la foc mediu timp de 3 minute pe o parte, 3 minute pe cealalta parte, dar se poate servi si asa simplu.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pilaf de Orez cu File de Peste" nu uita sa ii faci un review.
Etichete

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

georgianaaaa
•  02.02.2012 18:36:20

eu am mai mancat orez cu peste,chiar nu ebun!

lissa
•  25.08.2010 11:03:12

e bun.incercati si va veti convinge singuri :X:X:x

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pilaf de Orez cu File de Peste