Peste spada `alla pizzaiola`

Postat pe: 15-11-2009
(0)

Ingrediente

Ingrediente pentru 4 persoane:
4 felii de peste spada(congelat sau proaspat)
40 grcapere
1/2 pahar de ulei de masline
2 linguri( rase) de oregan
2 rosii coapte bine
20 masline fara samburi
sare
piper

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

40min
Se pun bucatile de peste intr-un castron iar peste ele turnam uleiul amestecat cu o lingura de oregan si le lasam 15 minute la marinat.Intre timp, taiem caperele marunt ,rosile felii(cubulete) .Se scot bucatile de peste din ulei si se rumenesc in tigaie de teflon(fara ulei),la foc mai mare,5 minute pe fiecare parte iar apoi le punem pe o farfurie.In tigaie punem 3 linguri din uleiul pus la marinat(pe care il strecuram),punem pestele,rosile,caperele si maslinele.Se presara cu restul de oregan si se coace la foc potrivit 8-10 minute.

Se poate face aceasi reteta si cu ton congelat,taiat felii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Peste spada `alla pizzaiola`" nu uita sa ii faci un review.
Etichete

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Peste spada `alla pizzaiola`