Peste Pane (in Smantana)

Postat pe: 07-04-2010
(0)

Ingrediente

2 pesti potriviti (eu am folosit macro)
200 g smantana
200 g faina
condiment pentru peste dupa gust
ulei pentru prajit

Mod de preparare

Pestele se spala, se curata bine si se taie bucatele potrivite, dupa care se lasa la scurs cateva minute pe un prosop. Se condimenteaza, se pune iar pe un prosop si se lasa aproximativ o ora la frigider.

Pestele scos de la frigider se da prin faina, dupa aceea prin smantana si in final iar prin faina. Se incinde ulei intr-o cratita, dupa care se pune pestele si se prajeste aproximativ 15-20 minute la foc potrivit.

Se serveste cu o garnitura dupa preferinta, eu am servit cu cartofi natur si sos de smantana cu usturoi.
Pofta buna! ! !
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Peste Pane (in Smantana)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Peste Pane (in Smantana)