Peste pane cu faina de malai

Complexitate
redusa
Peste pane cu faina de malai

Ingrediente

  • peste (de preferinta crap, somn )
  • sare
  • 1/2 lamaie
  • faina de malai
  • delikat cine doreste
  • piper macinat , facultativ

Mod de preparare

Pestele se codimenteaza dupa gustul fiecaruia cu ingredientele de mai sus, se aseaza intr-un vas si peste se toarna zeama de la o 1/2 de lamaie .

Se lasa asa la frigider macar 2 ceasuri.

Bucatile de peste se dau prin faina de malai si se prajesc in ulei incins la foc mic.

Se poate servi cu mujdei de usturoi, sau cu zeama de lamaie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc