Peste Irlandez

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

file de peste alb (pangasius sau cod) 500 gr
2 oua
300 gr faina
sare
piper
o doza de bere
ulei ptr prajit

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Aluat: se pune faina in castron, sare, piper, cele 2 oua, berea treptat si se amesteca cu telul pana cand obtinem un aluat de consistenta clatitelor sau ceva mai gros.

Se incinge uleiul in tigaie si se tavalesc bucatile de peste prin aluat apoi se prajesc pe ambele fete.

Se servesc calde cu felii de lamaie si garnitura de cartofi natur sau prajiti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Peste Irlandez" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
oua

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Peste Irlandez