Peste Irlandez

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • file de peste alb (pangasius sau cod) 500 gr
  • 2 oua
  • 300 gr faina
  • sare
  • piper
  • o doza de bere
  • ulei ptr prajit

Mod de preparare

Aluat: se pune faina in castron, sare, piper, cele 2 oua, berea treptat si se amesteca cu telul pana cand obtinem un aluat de consistenta clatitelor sau ceva mai gros.

Se incinge uleiul in tigaie si se tavalesc bucatile de peste prin aluat apoi se prajesc pe ambele fete.

Se servesc calde cu felii de lamaie si garnitura de cartofi natur sau prajiti.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate