Peste cu Sos Picant

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

peste (crap, caras, novac)
ulei
condimente pt peste
apa 100 ml
usturoi 3-4 catei
tarhon
frunza de dafin 2 buc
piper
sare
pasta de rosii sau bulion
ardei iute 1 buc

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Se pune intr-o tava ulei si se aseaza bucatile de peste condimentate cu condimente de peste. Se da la cuptor pt 10 min.

Intre timp se pregateste sosul. Se pun intr-o craticioara 100 ml de apa la fiert, se adauga sare piper, usturoiul pisat tarhon tocat, ardei iute tocat, frunzele de dafin si se lasa sa dea un clocot. Se strecoara sosul si se paseaza prin sita.

Se scoate din cuptor tava cu pestele si se pune sosul peste. Se da inapoi la cuptor inca 5 min. Dupa cele 5 min se scoate tava si se pune bulionul de rosii sau pasta de tomate dizolvata in putina apa. Se mai lasa inca 5 min la cuptor sa se intrepatrunda aromele.

Pofta buna!

Se serveste cu mamaliguta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Peste cu Sos Picant" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Peste cu Sos Picant