Se pune intr-o tava ulei si se aseaza bucatile de peste condimentate cu condimente de peste. Se da la cuptor pt 10 min.
Intre timp se pregateste sosul. Se pun intr-o craticioara 100 ml de apa la fiert, se adauga sare piper, usturoiul pisat tarhon tocat, ardei iute tocat, frunzele de dafin si se lasa sa dea un clocot. Se strecoara sosul si se paseaza prin sita.
Se scoate din cuptor tava cu pestele si se pune sosul peste. Se da inapoi la cuptor inca 5 min. Dupa cele 5 min se scoate tava si se pune bulionul de rosii sau pasta de tomate dizolvata in putina apa. Se mai lasa inca 5 min la cuptor sa se intrepatrunda aromele.
Pofta buna!
Se serveste cu mamaliguta.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPentru această rețetă delicioasă m-am inspirat de pe blogul Savori Urbane. Este foarte aromată și se pregătește...
Desert prajitura turnata cu mere si crema de smantanaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii