Se pune intr-o tava ulei si se aseaza bucatile de peste condimentate cu condimente de peste. Se da la cuptor pt 10 min.
Intre timp se pregateste sosul. Se pun intr-o craticioara 100 ml de apa la fiert, se adauga sare piper, usturoiul pisat tarhon tocat, ardei iute tocat, frunzele de dafin si se lasa sa dea un clocot. Se strecoara sosul si se paseaza prin sita.
Se scoate din cuptor tava cu pestele si se pune sosul peste. Se da inapoi la cuptor inca 5 min. Dupa cele 5 min se scoate tava si se pune bulionul de rosii sau pasta de tomate dizolvata in putina apa. Se mai lasa inca 5 min la cuptor sa se intrepatrunda aromele.
Pofta buna!
Se serveste cu mamaliguta.
O prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaDe aici am preluat aceasta reteta. Au fost tare bune briosele, iar eu am adaugat si ciocolata in interior.
Desert briose de vanilie cu ciocolata in interiorO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii