Peste cu Sos, la Cuptor

Complexitate
redusa
Peste cu Sos, la Cuptor

Ingrediente

  • -50-80 g unt, minim 80 % grasime
  • -3 fileuri peste
  • -sare
  • -piper, proaspat macinat
  • -boia, optional
  • -menta sau ghimbir ras, dupa preferinta si gust
  • -zeama de la ½ lamaie

Mod de preparare

Puneti untul taiat bucatele intr-un vas termorezistent. Dati la cuptorul preancalzit pana ce acesta este topit si incins.

Nu renunteti sub nici o forma la unt si nici nu il inlocuiti. Nu veti obtine acelasi rezultat.
Intre timp, condimentati fileurile de peste cu sare, piper, boia (optional), menta sau ghimbir ras, pe ambele fete.

Puneti in tava cu untul bine incins, stropiti repede cu zeama de lamaie si dati din nou la cuptor pentru aproximativ 20-25 min, la 180 grade sau pana ce pestele este facut si usor rumenit.
Serviti pestele cald, stropit cu sos, simplu sau langa garnitura preferata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)