Peste cu Sos de Smantana si Marar

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

700 g file peste alb (eu am folosit pangasius)
3 linguri cu smantana
delikat
o lingura faina
o legatura marar

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
-Fileul de peste se fierbe maxim 10 minute in apa cu delikat, el se pune in momentul cand fierbe supa.
-intr-o cratita punem putin ulei de masline si apoi lingura de faina care a fost dizolvata in putina apa
-se amesteca incontinuu turnand cate putina supa in care a fiert pestele pana ajungem la consistenta unui sos
-se lasa sa fiarba cca 10 minute la foc mic amestecand din cand in cand si daca mai e nevoie adaugati sare
-se adauga smantana si mararul
-dupa 5 minute adaugam pestele si il mai lasam 5 minute sa fiarba in acest sos
Acest fel de mancare se serveste cald cu mamaliga!
POFTA BUNA!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Peste cu Sos de Smantana si Marar" nu uita sa ii faci un review.
Etichete

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Peste cu Sos de Smantana si Marar