-Fileul de peste se fierbe maxim 10 minute in apa cu delikat, el se pune in momentul cand fierbe supa.
-intr-o cratita punem putin ulei de masline si apoi lingura de faina care a fost dizolvata in putina apa
-se amesteca incontinuu turnand cate putina supa in care a fiert pestele pana ajungem la consistenta unui sos
-se lasa sa fiarba cca 10 minute la foc mic amestecand din cand in cand si daca mai e nevoie adaugati sare
-se adauga smantana si mararul
-dupa 5 minute adaugam pestele si il mai lasam 5 minute sa fiarba in acest sos
Acest fel de mancare se serveste cald cu mamaliga!
POFTA BUNA!
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii