Peste cu sos acrisor aromat

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

peste (de oricare, eu am folosit fileuri de merlucius, in reteta originala era pastrav intreg)
Sos:
1 ceapa (eu am pus 3 cepe verzi)
1 legatura patrunjel
1 morcov
2 catei usturoi
5 frunze salvie
1/2 lingurita oregano uscat
sucul de la 1/2 lamaie
sare, piper

Mod de preparare

Peste se prajeste simplu, doar cu sare, fie in cuptor (daca puneti pastravi intregi), fie in tigaie (pentru fileuri). Eu am uns fileurile cu ulei si le-am prajit pe tigaia grill.

1. Ceapa tocata se caleste intr-o lingura de ulei.
2. Cand e moale se adauga morcovul razuit, patrunjelul, salvia si usturoiul tocate si oregano. Se lasa la calit inca cateva minute.
3. Se adauga o cescuta de apa, sucul de lamaie si sare si piper. Se lasa la fiert la foc mic pana morcovul e moale
4. Se ia de pe foc si se mixeaza in blender
5. Se pune fierbinte peste peste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Peste cu sos acrisor aromat" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 10 %
499.99 lei
449.99 lei

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Peste cu sos acrisor aromat