Ingrediente

peste macro - un peste normal
ceapa - 2 buc
bulion - cam 1 cana
ardei gras - 1 buc
morcovi - 1 buc
vegeta
sare
piper
foi de dafin - 2 foi

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Se taie ceapa marunt si se caleste in putin ulei, cand se face sticloasa se pune 1 cana de apa, lasam 10 min, apoi taiem pestele intreg fara cap si coada, in bucatele de lungimea 3 degete (latimea a 3 degete unul langa altul) si il punem peste ceapa.

Apoi adaugam, morcovul si ardeiul taiate bucatele mici si 2 cani de apa, sare, vegeta, piper si foi de dafin. Lasam sa scada apa, apoi mai adaugam 3 cani. Cand a scazut si apa asta, punem bulionul si 1 cana cu apa!

Cand a scazut apa e gata!
Recomand cu incredere! Oasele mari din peste se vad si le puteti elimina cand mancati!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Peste a la Matican" nu uita sa ii faci un review.

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Peste a la Matican