Pastrav Umplut a la Picarde

Postat pe: 17-09-2008
(0)

Ingrediente

4 pastravi
2 felii de jambon proaspat
250g ciuperci
200g costita afumata maruntita
1 patrunjel
1 ceapa de apa
2 leg ceapa verde
vin alb
sare
piper

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Taiati marunt jambonul, ciupercile, patrunjelul, ceapa de apa si ceapa verde si amestecati-le, adaugand sare si piper dupa gust.
Caliti totul in putin unt avand grija sa nu se arda.
Luati de pe foc oala si adaugati un ou intreg batut, iar dupa aceea putin vin.

Umpleti pastravii cu acest amestec, ii coaseti si apoi ii puneti intr-o tava unsa cu unt. Adaugati sare si piper si acoperiti cu o folie de aluminiu unsa cu ulei.

Introduceti la cuptor pt 20 min, dupa care indepartati folia si introduceti la cuptor pana ce pastravii se auresc. Ornati cu crutoane prajite, acoperite cu costita afumata maruntita.
Serviti cu un vin alb sec
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pastrav Umplut a la Picarde" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pastrav Umplut a la Picarde