Ingrediente
● 1 lamaie |
● 6 pastravi |
● cimbrisor uscat / proaspat sau cateva ramurele de cimbru |
● 3- 4 ceape uscate |
● 2- 3 ardei verzi |
● 2- 3 ardei rosii |
● 3- 4 morcovi |
● 1 legatura ceapa verde |
● 200 g boabe de mazare proaspata sau congelata |
● 1/2 pahar apa |
● sare |
● piper, proaspat macinat |
● ulei de masline |
Mod de preparare
Taiati in felii subtiri 1/2 lamaie si stoarceti de zeama cealalata jumatate.
Condimentati pestii curatati si spalati cu sare si piper, dupa gust.
Introduceti in interiorul fiecarui peste cate 1 felie de lamaie impreuna cu cate 1 crenguta de cimbrisor.
Curatati legumele, apoi feliati jumatatile de ceapa uscata, ardeii grasi si taiati rondele morcovii si ceapa verde. Puneti-le impreuna cu boabele de mazare intr-un bol mare, stropiti cu cateva linguri de ulei, condimentati cu sare, piper si omogenizati bine.
Turnati in tava unsa cu putin ulei, adaugati apa si dati la cuptorul incins pentru aproximativ 20 min, la 180 grade sau pana ce legumele incep sa se inmoaie.
Scoateti tava, asezati deasupra pestii, feliile de lamaie ramase si stopiti cu zeama de lamaie. Dati din nou la cuptor, pentru circa 20- 25 min sau pana ce pestii sunt facuti.
Serviti cat este cald, portionand in farfurie cate un peste pe pat de legume si felii de lamaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Pastrav cu Legume, la Cuptor" nu uita sa ii faci un review.
Condimentati pestii curatati si spalati cu sare si piper, dupa gust.
Introduceti in interiorul fiecarui peste cate 1 felie de lamaie impreuna cu cate 1 crenguta de cimbrisor.
Curatati legumele, apoi feliati jumatatile de ceapa uscata, ardeii grasi si taiati rondele morcovii si ceapa verde. Puneti-le impreuna cu boabele de mazare intr-un bol mare, stropiti cu cateva linguri de ulei, condimentati cu sare, piper si omogenizati bine.
Turnati in tava unsa cu putin ulei, adaugati apa si dati la cuptorul incins pentru aproximativ 20 min, la 180 grade sau pana ce legumele incep sa se inmoaie.
Scoateti tava, asezati deasupra pestii, feliile de lamaie ramase si stopiti cu zeama de lamaie. Dati din nou la cuptor, pentru circa 20- 25 min sau pana ce pestii sunt facuti.
Serviti cat este cald, portionand in farfurie cate un peste pe pat de legume si felii de lamaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Pastrav cu Legume, la Cuptor" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany