Pasta de Peste

Postat pe: 21-11-2010
(2)

Ingrediente

250 g peste marinat (caras)
3 cepe
50 g unt
boia dulce

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

10min
Se taie foarte fin ceapa sau se mixeaza (se inlatura sucul rezultat). Se paseaza pestele marinat, dupa care se freaca impreuna cu ceapa si untul. Se adauga boia dulce de ardei. Se orneaza dupa preferinta fiecaruia.
Se poate servi ca aperitiv.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pasta de Peste" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
unt

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

ltll
•  22.01.2010 09:18:54

Multumesc pentru apreciere alina raluca,aceasata pasta din peste(caras proaspat) este foarte gustoasa si hranitoare.

alinaraluca2000
•  10.11.2009 08:50:25

imi place cum suna

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pasta de Peste