Orez Zemos Cu Rape (arroz Caldoso Con Rape)

Complexitate
redusa
Orez Zemos Cu Rape (arroz Caldoso Con Rape)

Ingrediente

  • - 500 gr rape
  • - 250 ml de orez
  • - 1 ceapa
  • - 1/2 ardei gras rosu (daca este mai mare)
  • - 1 l supa de peste, (se poate face dintr-un cub de knorr)
  • - 200 gr gambas (creveti) curatati
  • - sare, piper, sofran

Mod de preparare

Se caleste putin ceapa, se pune ardeiul tocat marunt, cand se inmoaie putin se adauga pestele sa se rumeneasca si apoi coditele de gambas.

Se adauga supa si condimentele si se lasa sa fiarba cateva minute si se pune orezul.

Cand este gata si trebuie mancata imediat, altfel orezul absoarbe toata zeama.

Pofta buna!

Rape este o specie de peste cu capul mare si, dupa parerea mea foarte urat. In unele zone i se mai spune si "pestele broasca". Aspectul exterior nu are nimic in comun cu gustul, care este foarte bun. Este foarte mult utilizat in bucataria mediterana,
nu are oase (doar coloana) ca si merluciu.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc