Merluza (peste) la Cuptor

Postat pe: 20-08-2008
(1)

Ingrediente

Pentru 4 persoane:
4 pesti (se pot folosi orice tip de peste care nu are multe oase)
3 cepe mari
2 rosii
50 ml ulei
sare, piper, foi de dafin, boia dulce
1 lamaie

Mod de preparare

Ceapa taiata solzisori se caleste in uleiul incins cat sa se inmoaie bine (fara sa se rumeneasca), cu un praf de sare, piper, foi de dafin, boia dulce. Tigaia se acopera si se lasa la foc potrivit cateva minute.

Cand este gata, se pune ceapa calita intr-o tava sau vas de yena (dupa preferinta fiecaruia) - ca un strat, deasupra se pune pestele portionat, iar deasupra felii de rosii, zeama de la o lamaie si se pune in cuptorul incins la 180 grade C 20-25 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Merluza (peste) la Cuptor" nu uita sa ii faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

alinaraluca2000
•  09.10.2008 13:00:37

Sigur voi prepara si eu reteta.

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Merluza (peste) la Cuptor