Merlucius cu Ardei Kapia

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 muschi de merlucius
  • 70gr faina
  • 2 oua
  • 4 catei de usturoi
  • 240 gr ardei copti Kapia
  • 100 gr ulei de masline
  • patrunjel
  • sare

Mod de preparare

Taie ardeii in fasii de 1 cm. Prajeste usturoiul taiat felii adauga ardeii si prajestele impreuna 10 min. Sareaza pestele si da-l prin faina si ou dupa care prajeste-l pe ambele parti.

Cand s-a rumenit putin pune-l impreuna cu ardeii si usturoiul si mai lasa-le inca 5 min pe foc. Presara patrunjel
Se serveste cald. ARE NUMAI 200 kcal! ! !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate