Merlucius cu Ardei Kapia

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 muschi de merlucius
  • 70gr faina
  • 2 oua
  • 4 catei de usturoi
  • 240 gr ardei copti Kapia
  • 100 gr ulei de masline
  • patrunjel
  • sare

Mod de preparare

Taie ardeii in fasii de 1 cm. Prajeste usturoiul taiat felii adauga ardeii si prajestele impreuna 10 min. Sareaza pestele si da-l prin faina si ou dupa care prajeste-l pe ambele parti.

Cand s-a rumenit putin pune-l impreuna cu ardeii si usturoiul si mai lasa-le inca 5 min pe foc. Presara patrunjel
Se serveste cald. ARE NUMAI 200 kcal! ! !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa