Macrou la cuptor

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Macrou la cuptor

Ingrediente

  • 1kg macrou
  • 2 morcovi
  • 300g telina radacina
  • 3 cepe
  • 1 pahar vin alb(200ml)
  • piper boabe, foi dafin
  • ulei
  • 2-3 linguri bulion
  • lamaie, verdeata, condimente pentru peste

Mod de preparare

Pestele se curata , se spala si se sareaza si se condimenteaza cu o ora inainte de preparare.

Ceapa taiata fideluta ,morcovul taiat rondele, telina rasa pe razatoarea mare se calesc , se adauga bulionul, vinul, piperul, foile de dafin si zeama de la o jumatate de lamaie. Se fierb toate cam 10 min.

Legumele astfel calite rastoarna intr-o tava, se aseaza pestele deasupra si se da la cuptor timp de 30 min la foc potrivit.Se serveste cald presarat cu patrunjel si rondele de lamaie.


Este o mancare usoara ,iar combinatia legumelor cu pestele aduce un gust intens.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)