Macrou in Folie cu Garnitura de Legume

Postat pe: 15-12-2009
(0)

Ingrediente

bucati de peste (macrou)
lamaie
Sare
Piper
Cimbru
Vegeta
Patrunjel verde
Rosmarin foarte putin
Ulei de masline
Conopida
Broccoli
Morcovi

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Se curata pestii si se spala bine. Se sterg cu un prosop curat de bucatarie. Se maseaza bine cu condimente si ulei de masline pe toate partile inclusiv burtica. Se stoarce bine o jumatate de lamaie la fiecare peste si se aseaza pe folia de aluminiu data cu ulei pentru a nu se lipi pestele. Rozmarinul se pune in interiorul burtii cam 1 varf de cutit. Se pune un cub de unt deasupra pestelui si cateva fire de patrunjel.

Se strange bine folia, iar la capete se rasuceste in sus pentru a nu exista riscul sa iasa sosul afara. Se da la cuptor pentru vreo 30 minute. Atentie la aburi cand se desface folia.

Se pun la fiert 2 litri de apa. Cand da in clocot se pun mai intai morcovii care fierb mai greu cu putina sare, piper, vegeta, foi de dafin si se fierb vreo 15 minute (depinde cat de mare sunt taiati). Se scot apoi si se adauga conopida buchetele care a fost tinuta in apa cu sare. Se fierbe vreo 10 minute si se scoate. Se pune broccoli buchetele si se opareste 1 minut.

Pestele se serveste cu garnitura de legume. Peste broccoli se poate pune zeama de lamaie, putin ulei de masline si cascaval ras.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Macrou in Folie cu Garnitura de Legume" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Macrou in Folie cu Garnitura de Legume