Macrou cu Gogosari si Cartofi

Postat pe: 27-09-2010
(3)

Ingrediente

1 macrou
500 g cartofi
2 gogosari
3-4 linguri ulei
sare
piper

Mod de preparare

Cartofii se curata de coaja, se spala bine si se taie in rondele care se sareaza si pipereaza dupa gust.

Macroul se curata, se spala si se taie in bucati potrivite.
Ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se caleste in ulei incins, iar gogosarii se curata de cotoare, se spala si se taie in fasii subtiri.

Intr-o tava, se pun, alternativ, straturi de cartofi, ceapa calita, gogosari si, la sfarsit, de macrou.

Se toarna uleiul peste compozitia din tava si se da totul la cuptor, la foc mic, timp de 30-35 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Macrou cu Gogosari si Cartofi" nu uita sa ii faci un review.
Etichete

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

jbertinik
•  26.10.2009 10:56:08

am incercat reteta aceasta si vreau sa va spun ca este excelenta. peste ultimul strat de cartofi am taiat patrunjel tocat marunt.O reteta de nota 10!

adina_83
•  25.02.2009 16:30:29

Mersi pt.sfat.Eu am facut decat o portie si de aceea ingredientele sunt in cantitati mici.

care_sistems
•  09.01.2009 01:37:43

ingredientele promit mult insa trebuie sa ai o tava de jucarie fiindca itzi trebuie vreo 3 kg de cartofi 2 de gogosari si 3 buc. de macrou ca sa realizezi straturile de care spui....plus ca eu as pune cartofii taiatzi bucatzele(cele 3 kg)si as pune gogosarii la prajit inainte cu ceapa dupa care realizezi straturile respective si atunci se va numi Budinca de macrou cu gogosari.

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Macrou cu Gogosari si Cartofi