Ingrediente
● 1 macrou |
● 500 g cartofi |
● 2 gogosari |
● 3-4 linguri ulei |
● sare |
● piper |
Mod de preparare
Cartofii se curata de coaja, se spala bine si se taie in rondele care se sareaza si pipereaza dupa gust.
Macroul se curata, se spala si se taie in bucati potrivite.
Ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se caleste in ulei incins, iar gogosarii se curata de cotoare, se spala si se taie in fasii subtiri.
Intr-o tava, se pun, alternativ, straturi de cartofi, ceapa calita, gogosari si, la sfarsit, de macrou.
Se toarna uleiul peste compozitia din tava si se da totul la cuptor, la foc mic, timp de 30-35 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Macrou cu Gogosari si Cartofi" nu uita sa ii faci un review.
Macroul se curata, se spala si se taie in bucati potrivite.
Ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se caleste in ulei incins, iar gogosarii se curata de cotoare, se spala si se taie in fasii subtiri.
Intr-o tava, se pun, alternativ, straturi de cartofi, ceapa calita, gogosari si, la sfarsit, de macrou.
Se toarna uleiul peste compozitia din tava si se da totul la cuptor, la foc mic, timp de 30-35 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Macrou cu Gogosari si Cartofi" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
adina_83
• 25.02.2009 16:30:29
Mersi pt.sfat.Eu am facut decat o portie si de aceea ingredientele sunt in cantitati mici.
care_sistems
• 09.01.2009 01:37:43
ingredientele promit mult insa trebuie sa ai o tava de jucarie fiindca itzi trebuie vreo 3 kg de cartofi 2 de gogosari si 3 buc. de macrou ca sa realizezi straturile de care spui....plus ca eu as pune cartofii taiatzi bucatzele(cele 3 kg)si as pune gogosarii la prajit inainte cu ceapa dupa care realizezi straturile respective si atunci se va numi Budinca de macrou cu gogosari.
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany
• 26.10.2009 10:56:08
am incercat reteta aceasta si vreau sa va spun ca este excelenta. peste ultimul strat de cartofi am taiat patrunjel tocat marunt.O reteta de nota 10!