Cartofii se curata de coaja, se spala bine si se taie in rondele care se sareaza si pipereaza dupa gust.
Macroul se curata, se spala si se taie in bucati potrivite.
Ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se caleste in ulei incins, iar gogosarii se curata de cotoare, se spala si se taie in fasii subtiri.
Intr-o tava, se pun, alternativ, straturi de cartofi, ceapa calita, gogosari si, la sfarsit, de macrou.
Se toarna uleiul peste compozitia din tava si se da totul la cuptor, la foc mic, timp de 30-35 minute.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii