Se curata pestele se lasa asa intreg si se condimenteaza cu sare ,piper,ghimbir si busuioc. Se taie cartofii si rosiile rondele si se condimenteaza si ei cu delikat, piper.
Se pune intr-o tava ulei de masline se aseaza cartofii taiati rondele apoi se pune dorada si peste ea se pun feliile de rosii.
Se pune pune putin sos de soia deasupra se acopera cu o folie de aluminiu si se da la cuptor pentru 15 minute, apoi se scoate si se adauga vinul, se mai lasa inca 15 minute la cuptor la foc mediu tot acoperit cu folia.
In ultimele 5 minute se scoate folia si se mai lasa putin in cuptor.
Se poate servi cu sos de iaurt cu usturoi si verdeata.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii