Se spala crevetii (eu am folosit congelati), se lasa la scurs. Se bate oul cu faina, sare si piper ca pentru snitel. Fulgii de ovaz (daca sunt mari) ii sfaramam in blender, dar nu foarte tare.
Cand crevetii s-au scurs se dau prin ou si apoi prin "faina" de ovaz, unul cate unul. Se prajesc in ulei incins.
Se servesc cu piure de cartofi si salata verde!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii